Konflikter i parforholdet

Hvordan reagerer vi, når der opstår konflikter i parforholdet?

Konflikter i parforholdet er et kursus, der via videopræsentationer og supplerende materiale, giver dig et godt indblik i hvordan vi agerer, når vi har destruktive konflikter i parforholdet.

DKK 312.50 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Førstehjælp ved utroskab

Hjælp til den første svære periode efter at utroskab har rystet parforholdet

Materialet "Førstehjælp ved utroskab" er beregnet for dig/ jer, der står midt i den svære situation, at den ene part har været utro. Gennem videoer og supplerende tekst, får du hjælp til at finde fodfæste midt i en kaotisk tid, og til at få et håb om, at det faktisk er muligt at rede parforholdet.

 

DKK 495.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Kan jeg stole på mine tanker og følelser?

Dette webkursus giver dig et indblik i tanker og følelser, og udfordrer forestillinger såsom: "Jeg oplever virkeligheden som den er, så når andre siger noget andet eller ikke giver mig ret, tager de fejl eller lyver overfor mig!" og "Det bedste jeg kan gøre i livet er, at følge mine følelser!".

Disse to forestillinger kan let give problemer på arbejdspladsen eller i parforholdet, så måske er det nu tid til at udfordre dem!

DKK 50.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

Partner til en overlever

Videoforedrag om udfordringer ved at være partner til en, der er overlever af seksuelle overgreb

Dette er et videoforedrag henvendt til mennesker, der er i parforhold med en partner, som er overlever af seksuelle overgreb i barndom/ungdom.

Overgreb i barndommen sætter sig spor i form af smertefulde følelser, og disse spor viser sig ofte i parforholdet, og vil ind i mellem gøre sex og intimitet til en kompliceret ting.

I denne video kommer jeg med nogle af de betragtninger og måder at forstå det på, som jeg normalt deler med de par jeg møder, som er i denne situation. Jeg har taget udgangspunkt i det jeg oftest møder en mand, som er partner til en kvinde, som har været udsat for overgreb i barn- eller ungdom.

DKK 0.00 (including 25% moms) Read more...   Get now

Visioner for parforholdet

Skab udvikling i dit parforhold på den positive måde

DKK 375.00 (including 25% moms) Read more...   Buy now

powered by
Simplero